Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse nettsiden og analysere trafikk. Vennligst velg om du er villig til å akseptere informasjonskapsler fra vår nettside.

Våre scener

Byscenen

Vår største scene og sal rommer 533 publikummere fordelt på parkett og galleri. I den gamle "kinosalen" finner du i dag en teater- & konsertsal med scene på ca 90m2.

Her finner du mer informasjon om teknisk utstyr

Amfiscenen

Bysalen Amfi er den gamle "storsalen" beliggende i underetasjen. Amfisalen har fleksibel scene og et uttrekkbart amfi med 88 sitteplasser i tillegg til løse stoler på publikumsgalleri og i salen. Totalt har amfiscenen plass til ca 250 publikummere avhengig av hvor stor scene man ønsker.

Salen egner seg godt til ulike eventer og selskap, og det er mulig å dekke bord til 150 gjester.

Her finner du mer informasjon om teknisk utstyr

Bassgarasjen

Takket være en gave på 10 millioner kroner fra Sparebankstiftelsen Ringerike ble vår nyeste scene realisert til arrangementet Krafttak for Kultur i 2017.

Bassgarasjen rommer inntil 250 stående publikummere, eller ca 140 sittende. Dette er vår klubbscene hvor typisk artisten er i fokus. Lokalene brukes i dag ved siden av konserter til både øving, dans og andre formål.

Her finner du mer informasjon om teknisk utstyr


Backline

Vi har et lite utvalg av backline som er tilgjengelig for leie

Her finner du mer informasjon om backline

Alles scene

Når Alles Kulturhus åpner i september 2023 avdukes vårt nyeste tilskudd på scenefronten. Alles scene vil være en åpen scene for lokalt kulturliv i alle dets former. Mer informasjon kommer.