Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse nettsiden og analysere trafikk. Vennligst velg om du er villig til å akseptere informasjonskapsler fra vår nettside.

Konsert

D.D.E.

GRAITEST HITS

  • Spilledato 25. september – 25. september 2024
  • Pris NOK 685
  • Varighet 1 t 30 min
  • Arrangør Alles Kulturhus
↓ Billetter denne veien ↓

Om arrangementet

D.D.E. - GRAITEST HITS er en konsert med et bredt utvalg av bandets kjente og kjære låter, servert i tospann med historier fra starten og over 30 år på vegen!

 I over 30 år har D.D.E. laget låter, spilt og underholdt det norske folk. Tre-fire generasjoner har sunget med, danset, ledd og grått, i heimen, i bilen, i båten, på hytta, og ikke minst på festivaler og på festlokalet. Nå legger bandet for første gang ut på en landsdekkende kulturhusturné med ikke bare hittene, men også noen av de litt mindre spilte perlene.
Kulturhuskonserten «D.D.E. – GRAITEST HITS» handler selvfølgelig først og fremst om låtene, men sentral er også Frodes gamle amerikakoffert. Ut av den hentes minner og historier, og bandet tar deg med i turnébussen og på øvingslokalet. Det handler om starten, om å skape og ville noe, møter med fans, og ikke minst en god porsjon røverhistorier.

D.D.E. – GRAITEST HITS er 90 minutter med trivsel, allsang og gode historier. Du finner komplett turnéliste på dde.no.

Program