Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse nettsiden og analysere trafikk. Vennligst velg om du er villig til å akseptere informasjonskapsler fra vår nettside.

Konsert

Stones Rock

  • Spilledato 01. desember 2023 kl. 22:15
  • Pris NOK 300
  • Arrangør Alles Kulturhus
Kjøp billetter

Om arrangementet

Little Boy Blue And The Blue Boys

"Little Boy Blue and The Blue Boys" eller STONES ROCK ble stiftet etter en Rolling Stones-konsert på Valle Hovin i august 1990. Gruppens medlemmer som alle er fra Hønefoss ble så begeistra over hva de nettopp hadde hørt og sett, at de bestemte seg for å danne et “tribute band” med kun Rolling Stones “live-låter” på programmet.
LBBBB har tatt plagieringa helt ut, og gjør i dag fullverdige Rolling Stones “shows” av nyere dato, med identiske instrumenter, kostymer og sceneoppsett. Noen ganger også med samme setlister som orginalen. Gruppens varemerke er så absolutt tolkning av nåtidens Rolling Stones.
Alle LBBBB låtene er plukket fra konserter mellom 1989 til dags dato. Men mest av alt er LBBBB kjent for sine forrykende shows på sine “hjemmebaner” som Alfred, Ringerike Kultursenter og Bassgarasjen i Hønefoss. Her er det alltid fullt hus med stort trøkk og høy stemning.
Et par ganger i året entrer gutta denne scenen, og da valfarter Rolling Stones-fans fra hele landet til Hønefoss.

I de senere årene har medlemmene av bandet vært i kontakt med Blondie Chaplin, Bernard Fowler og Lisa Fischer, som i et decennium har turnert med The Rolling Stones. Kontakten har ført til flere konserter sammen med de på scenen.

Little Boy Blue And The Blue Boys består av:
Pieter Kentrop (Mick, guitar, sang og munnspill).
Tore P. Dahl (Charlie, trommer).
Einar Lundstad, (Chuck, piano, orgel).
Ragnar Brataa (Darryl, bass).
Håkon Lien (Keith, gitar og vokal.
Ture Jansson (Ron, gitar og slide gitar).

Program