Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse nettsiden og analysere trafikk. Vennligst velg om du er villig til å akseptere informasjonskapsler fra vår nettside.

Konsert

Sommerjazz

Hønefoss Storband

 • Spilledato 22. juni 2024 kl. 14:00
 • Pris Gratis
 • Varighet 1 t 30 min
 • Arrangør Alles Kulturhus

Om arrangementet

Sommerjazz med Hønefoss storband på Alles lille scene - Vipps-konsert

Lørdag 22. juni kl. 14.00 er det igjen anledning til å høre Hønefoss storband. Vi inviterer venner og kjente og håper vi også kan få se nye, ukjente ansikter! Uansett vær og føreforhold håper vi mange benytter anledningen til å bruke et par timer på å gå swingende inn i sommeren på en av årets lengste dager!

Hønefoss storband priser sommeren, livet og kjærligheten med låter som Summer Wind, Summertime, L-O-V-E og When you're smiling. Vi har med oss vokalist Ola Høydal og bandet ledes som vanlig av Fredrik Øie Jensen.

Om Hønefoss storband
Hønefoss Storband ble stiftet i 1977 og har siden spilt både til underholdning og dans. Vi har for det meste i Ringeriksdistriktet, blant annet på Fengslet, men har også hatt spilleoppdrag i Oslo og i Hallingdal. Vi har standard storbandbesetning med 5 saksofoner, 4 trompeter, 4 tromboner og komp, og vi har ofte med oss en eller flere vokalister. De fleste musikerne kommer fra Ringerike.


Program

 • lørdag
  22. juni
  Kl. 14.00
  Sted
  Alles Scene