Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse nettsiden og analysere trafikk. Vennligst velg om du er villig til å akseptere informasjonskapsler fra vår nettside.

Konsert

Steinar Raknes & Unni Wilhelmsen

Det nære, intime og akustiske, - til store lydbilder med fullt rocketrøkk.

  • Spilledato 28. september 2023 kl. 20:00
  • Pris NOK 350
  • Arrangør Alles Kulturhus
Kjøp billetter

Om arrangementet

Steinar Raknes STILLHOUSE m/ Unni Wilhelmsen

Steinar Raknes og Unni Wilhelmsen er artister med sterkt særpreg, og kontrasten mellom de to gjør at de utfyller hverandre på en helt spesiell måte. Stemmene dere passer fantastisk sammen, og de to har utviklet et intuitivt og lekende samspill. Innrammet av Raknes´ akustisk/elektriske kontrabass-sound blir konsertene vakre, unike, morsomme og spennende. Unikt i seg selv er at kontrabass er det eneste instrumentet på scenen. Men Raknes spiller instrumentet som et orkester i seg selv.
Han har en spillestil der han bruker fingerspillteknikker som gjør at instrumentet fungerer både som en gitar og en bass. I tillegg tar han i bruk elektriske gitar-effekter og looping av både bass og stemmer. 


Dette er en konsert som varierer mellom det nære, intime og akustiske, - til store lydbilder med fullt rocketrøkk. Repertoaret er hovedsakling låter skrevet av Raknes, fra hans fire utgivelser i STILLHOUSE-serien, med hovedvekt på de siste platene Chasing The Real Things (2018) og On The Road (2020), og det norske albumet Due Og Drone.
I tillegg presenterer de fengende og særegne cover-versjoner av artister som Bruce Springsteen, Bob Dylan, og Depeche Mode.

Program