Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse nettsiden og analysere trafikk. Vennligst velg om du er villig til å akseptere informasjonskapsler fra vår nettside.

Konsert

PUST

Six Voices

 • Spilledato 09. november 2023 kl. 19:30
 • Pris NOK 250 – 350
 • Arrangør Alles Kulturhus
Kjøp billetter

Om arrangementet

PUST – six voices 


Seks av Nordens vakreste stemmer i magisk, mektig og leken samklang! PUST er noe unikt innen nordisk vokalmusikk; som både bergtar publikum og gir senkede skuldre. Ensemblet er kreative i sine tolkninger av egne og andres komposisjoner, inspirert av jazz, viser og folkemusikk. Pust har både nasjonalt og internasjonalt fått stor anerkjennelse for sin vokale egenart. Sangerne skriver også eget materiale og lager lekne arrangementer av andres kjente verk. 


Pust sine arrangementer benyttes derfor av amatør-kor over hele Norge. PUST feirer 20-års jubileum som ensemble i år! Siden 2003 har PUST utgitt seks kritikerroste album som har høstet nominasjoner til både Spellemannspris og CARA Awards (a capella-genrens Grammy). "Huggu over vatn" som ble utgitt på Grappa i 2017 er kanskje ensemblets beste utgivelse til nå.

 

Her tøyer de grensene for hva seks stemmer kan yte av musikalitet og klang. I 2020 kom julealbumet «Lengt etter lys» som oppfølger til det sagnomsuste julealbumet «Julero» fra 2011.

PUST består av: 

Camilla Susann Haug (sopran)

Anne Hilde Grøv (sopran)

Elisabeth Anvik (alt)

Mattis Myrland (tenor)

Håvard Gravdal (baryton)

Mads Iversen (bass)


 Anmeldelser av «Huggu over vatn»: 

 Pust er en vokalsekstett som på et inderlig og originalt vis forteller oss at den menneskelige stemma er den aller viktigste. (Nettavisen, Tor Hammerø, anmeldelse av Huggu over vatn)

 Pust sounds its heavenly best — shades of early music, jazz, and an extra quality all its own combine for one of the best vocal atmospheres you'll encounter. (The Recorded A Cappella Review Board, Rebecca Christie, anmeldelse av Huggu over vatn) 

 Vokalensemblet Pust har gjort det igjen. De er viltvoksende, utfordrende og uforutsigbare, både eksperimentelle og temperamentsfulle i sin vokalglede. (Aftenposten - Svein Andersen, anmeldelse av Kry – terningkast 5)

Program

 • torsdag
  09. november
  Kl. 19.30
  Sted
  Bysalen Amfi
  Unummerert