Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse nettsiden og analysere trafikk. Vennligst velg om du er villig til å akseptere informasjonskapsler fra vår nettside.

Musikal

LUEY 2023

Let us entertain you

  • Spilledato 24. november – 26. november 2023
  • Pris NOK 230 – 895
  • Arrangør Musikal Kollektivet
Kjøp billetter

Om arrangementet

MusikalKollektivet presenterer nok en gang braksuksessen Let Us Entertain You!
Vi er tilbake i sirkusmanesjen med et storslått musikalshow. I år har vi hentet inspirasjon fra bl.a. Alice i Eventyrland, Catch Me If You Can, Moulin Rouge og Trollmannen fra Oz m.fl.
Flettet sammen til et dramatisk eventyr med imponerende musikalske numre, sjonglerende akrobatikk og halsbrekkende stunt, lover vi en en spektakuloer musikalsk reise.
Presentert av profesjonelle artister, som bl.a fjorårsfavorittene Ross MacLeod og Maren Hallberg Solhaug. (som nå også gjør stor suksess i sommerrevyen på Gledeshuset) Med artister som både har lokal og internasjonal tilknytning i samarbeid med noen av MusikalKollektivet’s kommende stjerner er det duket for høstens store eventyr!

På fredag og lørdag er det også mulig å bestille billetter som inkluderer en 7 retters tapasmeny, drikke og musikalske overraskelser, før forestilling. Merk tiden. Maten leveres av Brasseriet Fengselet.

PREMIERE FREDAG 24. NOV KL. 19.30 (kl. 18.00 for de m vip.billett/Full pakke)
FORESTILLING LØRDAG 25. NOV KL. 19.00 (kl. 17.30 for de m vip.bill/Full pakke)
FORESTILLING SØNDAG 26. NOV KL. 15.00

Program