Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse nettsiden og analysere trafikk. Vennligst velg om du er villig til å akseptere informasjonskapsler fra vår nettside.

Musikal

Les Misèrables

Konsertversjon

  • Spilledato 27. oktober 2024 kl. 16:00
  • Pris NOK 330
  • Varighet 2 t 15 min
  • Arrangør Alles Kulturhus
↓ Billetter denne veien ↓

Om arrangementet

LES MISÉRABLES - KONSERTVERSJON

Les Misérables er en av de mest fremførte musikaler i hele verden, og er den lengst spillende musikalen på West End. Musikalen er basert på Victor Hugos roman fra 1862, Les Misérables (de elendige). Handlingen er fra tidlig 1800-tallets Frankrike og følger de sammenflettede historiene til en rekke personligheter som kjemper for eller imot forsoning og revolusjon. Musikalen er spekket med fantastiske musikalske perler, som de fleste kjenner og har et nært forhold til.

Ringerike Janitsjar (RJ) har røtter helt tilbake til 1897, og er et viktig innslag i kulturlivet på Ringerike. RJ har hatt mange spennende opptredener, arrangementer og showkonserter og gjennom årene med kjente og profesjonelle artister, sanger og musikere. Spesielt stolte er RJ av «Jul i Nissefoss», en selvutviklet juleforestilling som gikk for fulle hus på Byscenen i 11 år.
MusikalKollektivet’s (MK) ensemble på denne konserten består av sangere fra artistgruppene og musikalgruppe for voksne. De har alle lang erfaring fra div musikaloppsetninger og konserter gjennom de 8 årene MK har bestått.

MusikalKollektivet har i samarbeid med Ringerike Janitsjar tatt tak i deler av den mangfoldige, sterke og fantastisk flotte musikken og det spennende persongalleriet til Les Misérables og inviterer deg til en musikalsk helaften med nydelige og udødelige låter fra den kjente musikalen.

Komponist og forfatter av musikalen Les Misérables: Claude-Michel Schönberg og Alain Boublil
Arrangør for kor og korps: Kjell Martinsen
Tangenter: Håvard Mandt
Gitar: Linus Anderson
Bass: Jan Ekornrud
Lys: Kjetil Moslåtten
Lyd: Tormod Aune
Regi: Hilde Dahlen
Produsent og arrangør: Ringerike Janitsjar og MusikalKollektivet
Korps og kor under ledelse av Tormod Melaas-Holm og Hilde Dahlen

FORESTILLING SØNDAG 27. OKT - 2024 KL. 16.00
Barn under 5 år på fang – gratis
Varighet ca 2:15 inkl. pause

Program