Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse nettsiden og analysere trafikk. Vennligst velg om du er villig til å akseptere informasjonskapsler fra vår nettside.

Juleshow

Fairytale of New York

Coming Home for Christmas

  • Spilledato 18. desember 2024 kl. 19:30
  • Pris NOK 535 – 635
  • Varighet 2 t 15 min
  • Arrangør Alles Kulturhus
↓ Billetter denne veien ↓

Om arrangementet

Fairytale of New York – Coming Home for Christmas
Direkte fra London’s West End!

Etter at alle 11 show på debut-turnéen i Norge i fjor ble utsolgt har mange ønsket at Fairytale of New York skal komme tilbake. Derfor er nå en ny turné på plass.
Showet er fra samme produsenter som Seven Drunken Nights the Story of The Dubliners, som ble en kjempesuksess i Norge og Europa.
Fairytale of New York er et irsk-inspirert juleshow, rammet inn av vakre og stemningsfulle vinter-scener! En internasjonal besetning med topp vokalister, musikere og dansere fremfører en rekke sanger som skaper den gode julefølelsen.
Noen av disse er Christmas Is All Around (Love Is All Around), All I Want For Christmas (Is You), Oh Holy Night, I Wish It Could Be Christmas Every Day, Driving Home For Christmas - og selvsagt Fairytale of New York.
Mange velkjente irske låter med høy allsang-faktor er også sentrale i showet, blant annet The Galway Girl, The Irish Rover, Danny Boy, Dirty Old Town og The Black Velvet Band.

Dette magiske irsk-inspirerte juleshowet vil få publikum i alle aldersgrupper til å klappe og synge med!
‘What a show! 5 stars’ - BBC
‘Terrific! 5 stars’ - BBC
‘5 stars’ - WhatsOn

Website: www.fairytaleofnewyork.co.uk
Facebook: @fairytaleofNY
Instagram: @fairytaleny

Program