Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse nettsiden og analysere trafikk. Vennligst velg om du er villig til å akseptere informasjonskapsler fra vår nettside.

Forestilling

Et Juleønske

Familieforestilling

  • Spilledato 10. desember – 11. desember 2023
  • Pris NOK 200 – 350
  • Arrangør Stiftelsen Positiv Oppvekst
Kjøp billetter

Om arrangementet

Et juleønske En juleforestilling for hele familien! 


 Passer for alle aldersgrupper - barn, ungdom, voksne. 

 Det nærmer seg julefeiring i den lille bygda og redaksjonen til Alles avis jobber iherdig med å få ut nyheter til folket. Men hva er det egentlig folket vil ha? Avissalget stuper, og redaktøren ansetter en gravejournalist som er villig til å gjøre hva som helst for å redde lokalavisen. I det hemmeligheter er i ferd med å bli avslørt, dukker det opp et tips om leder vei til en annen tid. Ryktet om en stor nyhet sprer seg fra engler til hyrder, via slottet og til vismenn. Hva er den store nyheten? Hvem har satt ut ryktet? Svaret finner vi i krybben og redaksjonen får et annet syn på hva folket vil ha. Bli med på en musikalsk reise tilbake i tid, til barndommens jul med sin nostalgiske stemning. Ensemblet består av barn og ungdommer fra Kulturakademiet, sammen med voksne sangere fra Sentrumkirken. Det hele akkompagneres av profesjonelle musikere fra det lokale kulturlivet på Ringerike. 

 Hvert år siden 2001 har «Et juleønske» vært en del av det kulturelle programmet i desember på Ringerike. Dette er en av de største oppsetningene på kultursenteret gjennom året, som har blitt en populær og viktig førjulstradisjon for mange. 


Arr: Stiftelsen Positiv Oppvekst i samarbeid med Sentrumkirken Ringerike 

Manus og regi: Maria Mørk Forsberg 

Musikalsk ansvarlig og regi: Ada Mørk Jacobsen 

Koreograf: Hannah Rensel 

Kappelmester: Per Christian Aurdal


Kjøp 10 billetter eller fler og få rabatt.

Program