Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse nettsiden og analysere trafikk. Vennligst velg om du er villig til å akseptere informasjonskapsler fra vår nettside.

Konsert

Dr. Nielsen's Crew

  • Spilledato 04. november 2023 kl. 21:30
  • Pris NOK 275
  • Arrangør Alles Kulturhus
Kjøp billetter

Om arrangementet

Dr.Nielsens Crew spiller låter fra kjente artister innenfor rock, soul/blues og pop, i et akustisk lydbilde.
Med mandolin og el.sax blir det også flere låter med drivende Irske rytmer som virkelig svinger. Konsertene preges av stor musikkglede, musikals spennvidde og glimt i øyet. «Vårt mål er å gi publikum en god opplevelse!.» sier Frank Erik, og det ble det definitivt sist gang Dr.Nielsen spilte i Hønefoss (2022 Amfiscenen).

Kjernen i bandet har hele tiden vært de tre lokale artistene, Dag Rannekleiv, Frank Erik Pedersen og Ole Brekke. De har siden 80/90 tallet samarbeidet innen musikk og revyteater og dannet bl.a. «Kjellerkameratene», inspirert av de opprinnelige Gitarkameratene.
I 2008 dannet de gruppa Eddies Crew, med Edvard Bentsop(bass), Rolf Dragsten(trommer) og Ole Haraldset(tangenter). Eddies spilte flere konserter på Alfred scene, den gang med Åsa Alsmark, Maria Alsaker Opsahl og Kjersti Røgeberg på vokal/kor.
I 2015 ble el.gitarer byttet ut med akustiske instrumenter og kjernen etablerte Dr.Nielsens Crew, med Geir Rannekleiv på trommer.
I dag består gruppa av. Dag Rannekleiv: vokal, el-sax, munnspill. Ole K. Brekke: gitar, mandolin, vokal Frank Erik Pedersen: gitar, vokal. Espen Haugseth: bass, vokal Steffen S. Torgersbråten: trommer Ole Haraldseth tangenter

Program