Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse nettsiden og analysere trafikk. Vennligst velg om du er villig til å akseptere informasjonskapsler fra vår nettside.

Konsert

Cæcilie Norby

  • Spilledato 20. oktober 2023 kl. 20:00
  • Pris NOK 395
  • Arrangør Alles Kulturhus
Kjøp billetter

Om arrangementet

Cæcilie Norby Publikum kan glede seg til en fantastisk musikalsk reise når dronningen av vokalfasetter Cæcilie Norby spiller låter live fra bl.a sitt nye kritikerroste album Earthenya. Med et slagkraftig all-star band har Cæcilie laget en liten lykkepille av et album som vektlegger saftig pop- og soulmusikk krydret med jazz og rock. 


Cæcilie Norby har hatt en imponerende karriere, som få i Danmark har klart å etterligne. Det siste tilskuddet er det nye kritikerroste albumet Earthenya, der Cæcilies formidable evner som historieforteller utfolder seg på nytt, og hvor temaer som de fleste vil kjenne igjen formidles med innsikt og innlevelse. Earthenya er hennes 14. soloutgivelse, og den første på 17 år hvor all musikken er skrevet av henne selv. Med blod på tann etter toppen av poppen ville hun dyrke pop- og soulsidene sine igjen, der det selvfølgelig fortsatt finnes krydder av jazz og rock. 


Det er personlig, rått, vakkert, oppløftende og sårbart på samme tid. Cæcilie Norby slo gjennom i Danmark allerede som 20-åring i orkestrene Frontline og One Two. Siden da ble hun et internasjonalt navn og fikk gullkantede platekontrakter, først med det berømte Blue Note Records, og i dag er hun signert til Europas største vokalplateselskap ACTmusic. Som publikum kan du se frem til en fantastisk musikalsk reise med dronningen av vokale fasetter. 


Cæcilie Norby – vokal 

Poul Reimann – piano 

Kristor Brødsgaard – bassgitar 

Snorre Kirk – trommer Trykk 


Quotes Earthenya: Matthias Kirsch, Ginalovesjazz, DE: Hun kan være trykkende og sexy på den sjeleinduserte åpneren «Soul Sister», men også varm og øm på den vakre og beroligende «Same Old Smile». Hun skriver perfekte poplåter som «Downhill» som har en hook som ikke lar hodet stå stille en stund. 


Tor Hammerrø, Netavisen NO: Cæcilie Norby tilhører klassen av kunstnere som ikke lenger trenger å bevise sin verdi, men likevel gjør det hver gang hun poserer fra starten. Earthenya er en liten lykkepille. Intet mindre! Ivan Rod, Gaffa DK: Cæcilie Norby og hennes samling av fremtredende instrumentalister har virkelig skapt et engasjerende, grundig og solid album med moderne, fargerik pop- og soulmusikk. 


Mats Hallberg, Kulturbloggen, SE: Låtene er friske, de nyskrevne låtene varierte, og stemmen på et ekstremt sjeldent nivå i soul-pop-sammenheng. Hvor interessant å høre hvordan hun fanger innholdet i tekstene sine med forskjellige toner. Lydbildet minner om andre kvalitetsartister – bortsett fra de nevnte stripene i verdensmusikken. Det er den imponerende vokalkunsten som setter og definerer platen.

Program