Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse nettsiden og analysere trafikk. Vennligst velg om du er villig til å akseptere informasjonskapsler fra vår nettside.

Konsert

Blood, Sweat & Tears

Celebrating over 50 years

  • Spilledato 27. september 2023 kl. 20:00
  • Pris NOK 720
  • Arrangør Alles Kulturhus

Om arrangementet

BLOOD SWEAT & TEARS

Blood, Sweat & Tears er mer enn et band – de er et musikalsk eventyr som spenner over flere tiår med musikkhistorie. Med et utall klassiske album og hitsingler bak seg fortsetter de å begeistre nye generasjoner av fans med verdensomspennende turnéer.
Det blir alltid en forrykende konsert man får når Blood Sweat &Tears skal sette fart på sitt publikum!

Det har gått 50 år siden grunnleggeren Bobby Colomby med sin fantastiske jazzbakgrunn etablerte Blood, Sweat & Tears (BS & T) i New York i 1967. Få andre band kan vise til en historie tilbake til 1967 og en slagerparade bestående av spor som «Spinning Wheel», «You’ve Made Me So Very Happy», «I Can’t Quit Her», «Hi-De-Ho» og «Lucretia MacEvil».
Bandets andre album «Blood, Sweat & Tears» toppet Billboard listene i mange uker og vant den prestisjetunge Grammy award utmerkelsen «Årets album» foran Beatles sin « Abbey Road».
Gruppen blander rock, blues, pop-musikk, horn-arrangementer og jazz-improvisasjoner. Gruppen var en av artistene som opptrådde på  Woodstock i 1969.

"Blood Sweat and Tears ble født med en egoistisk forestilling om at de kunne kombinere det sofistikerte og musikalske ferdighetsnivået til jazz og rockemusikk med energien og den universelle appellen til rockevokalmusikk. I stedet for uopphørlige sutrete gitarmellomspill, ville de ha improviserte, spontane jazz soloer. Hornarrangementer var ikke en ettertanke, de var fullt integrert i selve sangene, noen skrevet av bandmedlemmer og andre som ville komme fra mange forskjellige ressurser. Dette er ideene som formulerte konseptet til BS&T"
Bobby Colomby, en av grunnlegerne til BS&T.
BLOOD SWEAT and TEAR (USA)

Program